Rubrika Bezglutenske namirnice

Bezglutenske namirnice
Podelite

Kod celijakije, intolerancije i alergije na gluten, kao i kod drugih alergija, ishrana ima ključnu ulogu.

Celijakija je najčešća hronična gastroenterološka autoimuna bolest, i zahteva doživotnu dijetu u vidu bezglutenske ishrane.

Dijabetes je hronični, neizlečivi sistemski poremećaj metabolizma, često se s razlogom povezuje sa nepodnošljivošću glutena, i takođe zahteva određeni režim pravilno izbalansirane ishrane.

Lupus, kao hronična autoimuna bolest koja navodi imuni sistem da napada sopstveno zdravo tkivo i organe, takođe zahteva određeni način ishrane.

Psorijaza, hronična bolest kože, takođe u bliskom srodstvu sa organima za varenje, podjednako zahteva redukciju jelovnika, kao i sve druge bolesti i stanja organizma.

Potrudićemo se da vam predstavimo proizvode na pravi način, i rečju i slikom. Da vam olakšamo nabavku, da savetima i idejama predložimo kako da koristite određene proizvode, kako da prepoznate i rastumačite pojedine oznake na ambalaži, i da sugerišemo na veće i manje markete gde se možete snabdeti.

Svaki početak je težak, a mi ćemo dati sve od sebe da olakšamo vaš novi režim ishrane savetima, predlozima i sugestijama.

“Početna tačka svakog uspeha je želja” – Napoleon Hil

Leave a Reply