Rubrika Prijatelji

Prijatelji
Podelite

Pravi prijatelj je onaj koji te poznaje i voli u svakom izdanju. Onaj koji poštuje tvoju različitost, i razume tvoje potrebe. Onaj koji se trudi da ti pomogne i olakša baš onda kada perspektiva daje malo nade, ili ne obećava ništa.

Naši prijatelji su uvideli da zdravstveno stanje sa određenim potrebama nije pomodarstvo. Naši prijatelji su prepoznali želju da idemo napred, i oni koračaju zajedno sa nama.

Pravi prijatelji su naša najveća podrška.

Naši prijatelji pomažu time što se trude da proizvode, uvoze i izvoze, distribuiraju proizvode koji će nam olakšati svakodnevne potrebe i aktivnosti.

Naši prijatelji se trude da nam obezbede bolje uslove za lagodniji život.

Naši prijatelji doprinose lepšem sutra.

Ukoliko ste proizvođač, uvoznik ili distributer bezglutenskih proizvoda, proizvoda pogodnih za ishranu dijabetičara, ukoliko vaši proizvodi ili usluge olakšavaju živote ljudi sa određenim zdravstvenim potrebama, ukoliko ste proizvođač posuđa i/ili opreme za kuhinju, ukoliko ste proizvođač ili distributer proizvoda za održavanje higijene posuđa, kuhinje, kupatila, pokazujete brigu za kvalitetnijim životom, javite nam se.

Studiozno ćemo pristupiti vašim proizvodima, uslugama, idejama, i rado ćemo ostvariti saradnju sa vama, podižući glas za zdravlje.

“Nađi vremena za prijateljstvo, to je put do sreće” – Majka Tereza

Leave a Reply