Super hrana iz Perua

Bezglutenske namirnice
Podelite

Peruvian Superfoods, proizvođač apsolutno nenadmašenog kvaliteta organski uzgojenih proizvoda, u dalekim Andima, na oko 4.000 m nadmorske visine.

PROIZVODI SU DEKLARISANI, BEZ GLUTENA!

NUESTRA MACA (Maka)

Preporod za čitav organizam!

Vodi sve hormone iz disbalansa, usled brzog tempa života i spoljnih uticaja životne sredine, usled stresa i bolesti, u apsolutni balans, u stanje oporavka, a svakodnevnim konzumiranjem samo 5g ovog praha, unosite obilje vitamina i minerala u svoje telo.

Izgubićete bolni PMS, oscilacije u raspoloženju, a dobićete sve što vašem telu treba! Na prvom mestu, redovan ciklus, kvalitetnije i veće jajne ćelije, bolji libido, mirniji i stabilniji rad štitne žlezde, menopauzu bez tegoba…

Parovi koji su godinama bezuspešno pokušavali da ostvare potomstvo, uspeli su, uz redovno konzumiranje make!

NUESTRO CACAO (Sirovi kakao)

Kakao, bogatstvo gvožđa i magnezijuma, jača krvnu sliku, i obezbeđuje dovoljne količine gvožđa sa minimalnim dnevnim unosom, 7-14 g, što su jedna do dve kafene kašike.

Celo zrno, ili lomljeno zrno sirovog kakaoa, možete umešati u smuti, poslastice, ili ga jednostavno grickati. Izbor je na vama.

NUESTRA CHIA (Čia semenke)

Minijaturne semenke, koje obiluju vlaknima, jer sadrže čak 90% dijetetskih vlakana, a pravo su bogatstvo omega 3 i omega 6 kiselina, koje se mogu pronaći u mesu najkvalitetnijih riba.

Seme koje će ojačati vašu kosu i nokte, a očistiti vam kožu, s razlogom se sve više koristi kao sastojak u kozmetičkoj industriji.

U ponudi je i ulje iz chia semena, kao idealan izbor preliva za salate, odličan sastojak za supe i čorbe, a fantastičan je dodatak u ishrani trudnica i dece.

NUESTRA KIWICHA (Amarant)

Pseudo žitarica, koja svoje nutritivno bogatstvo čuva unutar samog zrna, a ne kao ostale, u ljusci. Sa samo 60 g amaranta, unosite čak 80% dnevne doze neophodnog kalcijuma.

Koristite ga za smuti, kaše, supe, čorbe, salate, slana i slatka peciva, poslastice…

NUESTRA QUINUA (Kinoa)

U prirodi postoji oko 500 amino kiselina, od toga, samo osam ne mogu se sintetisati. Upravo kinoa sadrži, kao i chia semenke i amarant, baš tih osam amino kiselina, koje su neophodne našem telu. Odaberite svoji boju kinoe, saznajte koliko sorti ima, i koja je najpopularnija.

NUESTRA STEVIA (Stevija)

Prirodni zasađivač, beli prah, sa bezmalo nula kalorija. Praktično pakovanje, sa malim dozerom, aplikovanim unutar same bočice.

Još mnogo toga možete saznati na sajtu

superfoodsrb.com

A naročito u rubrici BLOG.

Ukoliko imate mogućnost da kupite ove proizvode u svom ili mestu u vašoj blizini, ne oklevajte! Apsolutno i sigurno tvrdim da nećete niti zažaliti, niti pogrešiti. Upravo suprotno!

Više nego sjajan odnos cene i kvaliteta, za naše zdravlje. A zdravlje je najbitnije!

Pogledajte gde možete kupiti proizvode koji su organski uzgojeni, deklarisani bez glutena, i sasvim sigurno, jedinstveni na našem tržištu.

Sve cene su transparentne, možete ih saznati u Online shopu, poručiti željene proizvode putem njihovog sajta, njihove FB stranice, ili jednostavno, slanjem poruke u inbox stranice, Život bez glutena by Anči

I na kraju, moje iskustvo sa ovim proizvodima, uz koje vam garantujem pravi preporod vašeg organizma.

Priča koja je pomerila granice. Priča koja je objavljena 22.11.2017. godine, na portalu Alergija i ja. 

Priča čiji utisci još uvek traju.

Leave a Reply