Festival “Kuhinje sveta” – mesto gde uživaju sva čula

Dešavanja
Podelite

 

Jedinstveni festival nacionalnih kuhinja, hrane i opreme za pripremu i serviranje namirnica, festival “Kuhinje sveta”, održan je u okviru tradicionalnog Festivala zdravlja. Na jednom mestu, u hotelu Royal Inn, u Beogradu, 21. i 22. aprila 2018. godine, festival je okupio predstavnike međunarodnih kompanija, ambasadore, proizvođače posuđa vrhunskog kvaliteta i ekskluzivne opreme za pripremu i serviranje hrane.

 

 

Posetioci su imali priliku da isprobaju ukuse nacionalnih jela zemalja sveta, da po prvi put upoznaju bogat izbor namirnica i proizvoda iz različitih krajeva, a potrošačima su predstavljeni i novi brendovi, između ostalih, i proizvodi bez glutena.

Festival je zaokružio ceo proces u spremanju hrane: od zrna do trpeze!

 

 

“Kuhinje sveta” je međunarodni festival koji je probudio sva čula, ukuse i želje. Tamo se jelo, uživalo i informisalo, a uz poznate blogere, razvile su se i neke nove zdravije navike i zdraviji stilovi života, i nova prijateljstva i poslovne saradnje.

Na istom mestu predstavili su se i samostalni proizvođači sireva, vina i drugih delikatesa, a sve je zaslađeno najkvalitetnijim čokoladama, kremovima i teglicama domaćeg meda sa neočekivanim dodacima.

Organizatori festivala su iz medijskog sveta, i  kao takvi ne prave pauzu, ne odmaraju, i ne čekaju da se desi nova prilika.

Oni stvaraju nove prilike!

Odmah su krenuli u novu avanturu, i u organizaciju novog festivala pod istim nazivom i sa istom tematikom, s tim što će ovog puta, mesto dešavanja biti u srcu Šumadije.

 

Domaćin sledećeg festivala biće grad Kragujevac, koji će dočekati veliki broj posetilaca 16. juna 2018. godine pod vedrim nebom, u Zastavinoj bašti. Druženje će trajati tokom celog dana, a svako će ka svom domu poći sa osmehom na licu, i ispunjen čarolijom doživljenog.

U najavi su izlagači sireva i delikatesa, različitih alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i zdravi slatkiši i ukusne grickalice. Za svakoga po nešto!

O novom festivalu, koji nas očekuje u prvom letnjem mesecu, pričaćemo uskoro detaljnije.

 

 

Leave a Reply