Od neplodnosti do urednog ciklusa i zdravih organa

Iskustva
Podelite

 

Bez razlike da li vam smeta gluten ili ne; da li imate nutritivne/inhalatorne alergije ili nemate; da li vas muče intolerancije na hranu ili jedete sve; da li je vaša dijagnoza celijakija ili ste zdave po tom pitanju, mnoge žene muče brojni ginekološki problemi. Od bolnog, obilnog ili neurednog menstrualnog ciklusa, preko mikrocističnih, policističnih ili cističnih jajnika, pa do ranica, i onog poslednjeg stadijuma – raka (na grliću) materice.

Kakva god bila, svaka dijagnoza je teška, a stanje reproduktivnih organa se popravlja medikamentnom terapijom, ili hirurški.

Međutim, da li je uvek tako i šta kažu iskustva?

Bolovi i grčevi su bili jezivi. Oduzimanje nogu, padanje u nesvest, hitni odlasci u Urgentni centar, pucanje cisti, izlivanje tečnosti, kontrakcije trbušne maramice, obilno krvarenje, krajnje neuredan ciklus: nekada dva puta mesečno, nekada jednom u dva meseca, izgubljene jajne ćelije… Utvrđena neplodnost. 

Pre tačno godinu dana, prestala sam da koristim terapiju anti bebi pilulama, koju smo sprovodili da bi održali reproduktivne organe na veštački način u životu. To je bio dogovor između mog ginekologa i mene, kao jedini način da se ne stvaraju ciste na jajnicima, a da se sačuva ciklus, iako je prethodno čak bilo predloženo operativno odstranjivanje jajnika i materice. Terapiji je došao kraj, jer posle 35. godine života nije preporučljiv dodatni unos hormona. Moralo se nastaviti bez tabletica, posle punih 15 godina! A telo je nastavilo po svom…


Danas, sve navedeno je prošlost! Bez lekova, bez bolova, bez neplodnosti! 

Prvi put u životu, nakon ravno godinu dana, ciklus je došao na 28 dana!!!

Kada je prekinuta terapija pilulama, posle jedne i po decenije, rešenje se pojavilo. Bilo je pitanje samo kog proizvođača odabrati, ko je najstabilniji i najsigurniji, i ko uliva najviše poverenja? Vrhunski kvalitet proizvoda, proizvođač, vlasništvo plantaža u Peruu, transparentne analize – sve je bilo na njihovoj strani.  Apsolutno od srca, i bez zadrške, najtoplija preporuka: Peruvian Superfoods.

 

 

Nuestra Maca, nešto je najsavršenije što možete da priuštite sebi, čisto i prirodno, a daleko najkvalitetnije što dolazi na evropsko tržište. Maka je krtolasto povrće, adaptogen, i njena brojna blagotvorna dejstva, naučno su dokazana, dok je endokrinolozi širom sveta, pa i u Srbiji u velikoj meri, preporučuju onima, koji su protiv hormonalne terapije.

Danas, kada je već dve godine isključen gluten iz mog jelovnika, a punih godinu dana uključena po jedna kesica praha Nuestra Maca dnevno (5 g), mogu se pohvaliti stabilnim hormonima, zdravim reproduktivnim organima, i redovnim ciklusom. Bez bolova, bez grčeva, bez jedne jedine ciste već godinu dana, bez obilnog krvarenja, bez oscilacija u raspoloženju. Takođe, mogu se pohvaliti i sa znatno više energije, sa manjom potrebom za snom, sa odličnom krvnom slikom. 

 

 


Žene, devojke, prijateljice, majke, sestre, tetke, bake…

Uputite svoje najbliže, pomozite svojim najvoljenijima. Mnoge žene su se ostvarile kao majke nakon samo nekoliko meseci konzumiranja Nuestra Maca praha, baš onda kada medicina nije mogla da pomogne da se ostvari začeće. Ulijte nadu nekome, pomozite da se izgubi menstrualni bol, darujte zdravlje!

Probajte! Nema više razloga za čekanje, sada je pravo vreme. 

Lično iskustvo je najbolja škola, mada je školarina veoma skupa.

Leave a Reply