Kuhinje sveta u Kragujevcu

Dešavanja
Podelite

 

Predstojećeg vikenda, 16. juna 2018. godine, u srcu Šumadije, u Kragujevcu, biće održan još jedan festival “Kuhinje sveta“. Ovog puta, organizatori festivala su odlučili da posetioci mogu uživati u izloženim začinima, posuđu i opremi za kuhinju, u alkoholnim i bezalkoholnim pićima, sirevima, slatkišima i zdravim grickalicama, različitim delikatesima i ukusnim sladoledima.

 

 

Prijavljeni učesnici predstaviće svoje proizvode na najbolji mogući način, a kao i na prethodnom festivalu, održanom u beogradskom hotelu Royal Inn, uživaće sva čula.

Zastavinom baštom širiće se mirisi, i isprobavati ukusi Fatalnih Začina, Delikates Šampinjona, degustirati vina Vinarije Trilogija, Vinis, Zorca, Sokolov zamak, Vinarije Dimitrijević, i drugih. Takođe, uživaćete u ukusima Jevtić rakije, pirotskih Peglanih kobasica, i proizvodima od mangulice iz Kovilja. Jedan od izlagača, Tajlandski sladoled, predstavće i svoju čarobnu poslasticu.

Zainteresovani posetioci moći će da upoznaju i Gorenje asortiman, Termomix, Max noževe ručne izrade, kvalitetna ulja od grčkih maslina, i mnoge druge učesnike festivala.

Vrata Zastavine bašte u Kosovskoj ulici otvaraju se za posetioce u 11h, sledi fantastičan dan, upoznavanje sa proizvođačima i distributerima, degustacija i druženje, a u 21h se pozdravljamo, do nekog idućeg festivala.

 

 

Ostalo je još malo slobodnih štandova. Javite se i informišite se o učešću i predstavljanju vaših proizvoda, putem mail adrese info@kuhinjesveta.com i obogatite svoj život jednim lepim iskustvom.

Leave a Reply