Drugi rođendan stranice

Dešavanja
Podelite

 

Danas slavimo drugi rođendan stranice Život bez glutena by Anči!

 

 

Vreme prolazi, a mi gledamo šta smo učinili do sada.

Pored druženja, osmeha i saveta, uz lična iskustva, delili smo i recepte, kuvali i mesili zajedno, kombinovali slane i slatke namirnice. Poklonili brašno onim osobama koje nemaju pravo da ga dobiju svakog meseca na lekarski recept. Činili smo dobra dela. I nastavićemo tako i u budućnosti!

Facebook stranica Život bez glutena by Anči, nastala je iz ličnih potreba: zbog višedecenijskog putovanja do dijagnoze celijakije i zbog nepodnošljivosti glutena u namirnicama. Podelila sam svoje iskustvo nadutosti stomaka, upornih glavobolja i dosadnih migrena. Podelila sam sa vama, mojim pratiocima, iskustvo bolnih kostiju i zglobova, nemogućnosti za nesmetano, a samostalno, obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Podelila sam iskustvo mikrocističnih, policističnih i cističnih jajnika i neplodnosti, a sve zbog glutena koji nisam mogla da podnesem, i doktora koji to nisu mogli da ustanove godinama.

 

 

Danas, kada slavimo drugi rođendan stranice, ponosna sam što sam zdrava! Sreći nema kraja!

Život bez glutena je mnogo lepši, srećniji i ukusniji. Zdravlje se vratilo u moje telo i danas nemam nikakve zdravstvene tegobe.

Savladala sam bezglutensko brašno koje “nije htelo da sarađije”, savladala sam nabavku bezglutenskih proizvoda, i danas živim sasvim drugačiji život, blistaviji, jednostavniji i zdraviji.

Stranica Život bez glutena by Anči je do danas okupila preko 2.290 vernih pratilaca, bez plaćenih Facebook oglasa i bez reklama. Dostigli smo domet od preko 21.500 ljudi! Preko 27.300 puta su pregledani video zapisi, što me navodi da idem samo napred, zbog vas, zbog nas!

Zbog ovakvih rezultata, nastaviću i dalje da stare glutenske recepte pretvaram u bezglutenske, lake a ukusne, jer, ja sam instant domaćica. Nastaviću da dajem savete onim osobama koje to traže. Odgovaraću na poruke u najkraćem mogućem roku. Čitaću sve poruke pristigle u inbox, i pomoći kada god sam u mogućnosti!

 

 

Neizmerno hvala svim pratiocima širom sveta, koji su stranicu pogledali iz 47 različitih zemalja sveta, sa 24 jezička područja, u kategoriji 91% žene i 9% muškarci. Dajete mi samo još jači vetar u jedra, da povim sa vama i zbog vas, ovim Facebook vodama!

Leave a Reply