Prijatelj sajta vas daruje za praznike

Dešavanja
Podelite

 

Kako smo sve bliži praznicima, i treba da prenosimo samo lepe vibracije, prijatelji sajta su odlučili da vas daruju.

Nagrada će biti mnogo. Preuzimanje pošiljki će biti jednostavno. Vaše je da učestvujete, i da ispratite zadatke. Poštarinu za dostavljenu robu bez glutena snosiće primalac. Pravilo je jasno.

A sada, pošto ste upoznati sa pravilom, možemo da počnemo.

Prijatelj sajta Leblebija Naut, odlučio je da pokloni čak 10 paketića svojih proizvoda!

O visokom kvalitetu leblebije iz Vojvodine, pokazuje potražnja za njom iz Italije i Turske. Nije što je naša, već što je stvarno dobra! Prva klasa najkvalitetnijih zrna sirove leblebije stiže do vas, do nas.

 

 

Leblebija ne sadrži gluten. Proizvođač je odgovoran, i vrši testiranja u akreditovanoj laboratoriji. Poseduje u svom vlasništvu mlin, koji se koristi isključivo za mlevenje ove namirnice. Kontaminacija glutenom nije moguća.

Mlevenjem zrna leblebije, dobija se fino brašno, koje se naziva besan. Visokoproteinsko brašno koje se može mešati sa drugim vrstama brašna, i koristiti za izradu hleba, peciva i kolača, žućkaste je boje, nežno na dodir, a ukus morate da osetite sami. Fantastičan!

 

 

Leblebija je jedna od najčešće korišćenih namirnica u ishrani vegetarijanaca i vegana, zbog obilja proteina (koji se ne unose kroz životinjsko meso). Ima nizak glikemijski indeks, pa je pogodna i preporučljiva za dijabetičare. Leblebija i brašno leblebije, izvor su dijetetskih vlakana, te pomažu boljem radu creva. Siromašna je kalorijama, pa pogoduje za mršavljenje. Obiluje vitaminima i mineralima (cink, fosfor, magnezijum, kalijum, kalcijum, gvožđe, folna kiselina, bakar, vitamin C, B6…). Snižava holesterol, i jača srce.

Leblebije možete koristi za pripremu variva, pirea, namaza, kao dodatak supama, čorbama, ili kao garnirung (dekoracija jela, naročito mesa).

Zato Leblebija Naut danas poklanja čak deset paketića svojih proizvoda, da ukoliko do sada još uvek niste probali, sada isprobate! Vreme je da se uverite u kvalitet ove namirnice, i u njeno bogatstvo, u tako malom i čvrstom zrnu.

 

 

Za porudžbinu leblebije u zrnu, brašna od leblebije (besan), i za poručivanje ostalih proizvoda iz njihovog asortimana, potrebno je kontaktirati ih na telefon +381 62 164 6487 PG MIRILOV 

Leave a Reply