Aleksandrija Fruška gora vas daruje za praznike

Dešavanja
Podelite

 

Do Nove 2019. godine – ostalo je još malo dana. Kako su prepoznali naše dobre vibracije, pozitivna raspoloženja, i lepo druženje među bezglutencima, uprava kompanije Aleksandrija Fruška Gora, odlučila je da podeli deset poklon paketa bezglutenske smeše za hleb.

Svaki paket će sadržati po 4 kg bezglutenskog brašna za hleb, Premium UNIVERSAL mix.

 

 

Poštarinu za dostavljenu robu bez glutena snosiće primalac. Pravilo je jasno.

Detaljnije informacije o ovoj nagradnoj igri (trajanje nagradne igre, način izvlačenja dobitnika, i način isporuke) pronaći ćete na FB stranici Život bez glutena by Anči.

Kompanija Aleksandrija Fruška Gora orijentisala je svoju proizvodnju na zdravu hranu, koja prirodno u sebi ne sadrži gluten, na proizvodnju bez dodatog skroba, bez genetski modifikovanih organizama (GMO), bez transmasti i masti životinjskog porekla.

 

 

Svoju proizvodnju, podelili su u tri fabrike: Srbija (Čurug), Bosna i Hercegovina (Istočno Sarajevo) i Crna Gora (Herceg Novi). U sva tri objekta je implementiran HACCP sistem bezbednosti za proizvodnju bezglutenskih proizvoda, a svaka fabrika obavlja svoj deo posla.

  • Čurug – glavni centar za proizvodnju bezglutenskog hleba, smrznutih bezglutenskih proizvoda, testenina, keksa, krekera i kolača bez glutena, sa pripadajućom laboratorijom, opremljenom za kontrolu kvaliteta proizvoda bez glutena
  • Istočno Sarajevo – centar za proizvodnju prepečenih bezglutenskih proizvoda (hleba i dvopeka)
  • Herceg Novi – centar za proizvodnju bezglutenskog flipsa, keksa i krekera, kolača i kremova bez glutena

Kompanija Aleksandrija Fruška gora, svoje proizvode je bazirala na žitaricama koje su lako svarljive, a nutritivno bogate, kao što su proso, heljda i pirinač.

Za poručivanje proizvoda kompanije Aleksandrija Fruška gora, potrebno je kontaktirati ih putem telefona 011 369 0668 ili putem maila office@aleksandrijafruskagora.rs

Leave a Reply