Prijatelj sajta vas daruje proizvodima iz Perua

Dešavanja
Podelite

 

Dan po dan, i sve smo bliži praznicima. Nova godina se obeležava širom sveta, a sve nas spajaju pokloni. Upravo zbog toga, prijatelj sajta Peruvian Superfoods, odlučio je da pokloni ono najvrednije – zdravlje!

Proizvodi kompanije Peruvian Superfoods, vrhunskog su kvaliteta, uzgojeni u Peruu, na visinama oko 4000 metara nadmorske visine. Ovi proizvodi su organski, nisu tretirani hemijskim sredstvima, jer na ovim visinama uspeva retko koja vrsta biljaka. Produkt su vrednog i napornog rada stanovnika Anda, Quechua.

Poštarinu za dostavljenu robu bez glutena snosiće primalac. Pravilo je jasno.

Detaljnije informacije o ovoj nagradnoj igri (trajanje nagradne igre, način izvlačenja dobitnika, i način isporuke) pronaći ćete na FB stranici Život bez glutena by Anči.


Ono na šta su Peruanci veoma ponosni, što im daje snagu i energiju za rad na plantažama, na izuzetnim nadmorskim visinama, ono čime se hrane i čime hrane svoju decu, i ono što im čuva imunitet i daje zdravlje na zavidnom nivou, sada je tu pred vama. Na poklon.

Vredni, izuzetno korisni, i iznad svega nenadmašno kvalitetni proizvodi, svi do jednog – bez glutena, sada su pred vama. Podelićemo preko 30 paketića, jer Nova godina dolazi svima. Krenimo redom.

 

 

Peruanska Maka, biljka je (adaptogen) izgledom slična našim rotkvama ili korenu celera. Posebnim načinom obrade se čuvaju njena dragocena i lekovita svojstva, a napomenuću samo da kompletan organizam vodi iz hormonalnog disbalansa, u totalni balans! I dok se mnogi hvale kvalitetom ove biljke, važno je znati i koju Maku konzumirate. Jer, jedna je, prava, Nuestra Maca.

Kinoa, koje ima više vrsta, sve više je prisutna na našem tržištu. Bez hemije i aditiva, zdrava semena, puna vitamina, minerala i esencijalnih aminokiselina. Direktno sa padina Anda stiže kod nas, u zrnu i samlevena u brašno.

Amarant, sve traženiji na našim prostorima, ono najkvalitetnije, svoje nutritivno bogatstvo, čuva u središtu zrna, a ne u ljusci.

Kakao, i to sirovi. U celom zrnu ili lomljeni. Jer prah može biti pomešan sa kakaom nižeg ili najnižeg kvaliteta, a prodaje se sa visokim cenama. A pravi kakao je izvor zdravlja.

Stevija, Mačija kandža i Tokosh, samo su neki od proizvoda iz bogate palete proizvoda brenda Nuestra. Stevija kao zaslađivač, Mačija kandža kao jedna od sorti biljaka koja se izdvaja istančanom lekovitošću, i Tokosh, prirodni antibiotik i penicilin, sada su među poklonima.

Za poručivanje proizvoda kompanije Peruvian Superfoods, potrebno je kontaktirati ih putem telefona + 381 65 513 00 00, putem maila info@superfoodsrb.com ili putem njihove FB stranice.

Leave a Reply