Šta je PZP i zašto vam je ovo neophodno?

Dešavanja
Podelite

Svi smo se suočili sa posetom nekoj zdravstvenoj ustanovi. Takođe, svako od nas je, barem jednom čuo (a istina je da smo svi čuli mnogo puta) da se pregledi zakazuju, i da je čekanje na naš red – dug period. Tada krećemo u potragu za privatnim ordinacijama, tada se preračunavamo, i sabiramo novac, da bismo obavili pregled, a često ga i skupo platili.

Takođe, nakon pregleda, odlazimo u apoteku, i kupujemo lekove, suplemente, kozmetiku, i sve što nam je neophodno, i opet manje-više, skupo plaćamo.

Čuvamo svoje zdravlje, brinemo o zdravlju dece, s tim što vodimo računa i o zdravlju naših kućnih ljubimaca. Oni su deo naših porodica, i važno nam je da i oni budu zdravi i srećni. A i za njih dodatno plaćamo.

Vreme je za velike uštede!

PZP kartica je kartica za privatne zdravstvene popuste, koja vam donosi velike uštede u novcu, s tim što ne štedi na vašem zdravlju. Ona obuhvata celu vašu porodicu: oba bračna partnera, svu decu iz porodice, kao i vaše kućne ljubimce.

PZP kartca je kartica koja čuva vaš kućni budžet. Bilo da popravljate zub, snimate kičmu ili vam je potrebna gastroskopija, proveravate krvnu sliku ili treba da uzmete naočare sa novom dioptrijom, kupujete sirup za kašalj u apoteci, ili vodite kućnog ljubimca kod veterinara – tu je PZP kartica sa kojom ostvarujete popuste čak i do 50%.

Šta dobijate sa PZP karticom, i zašto je važno da je imate?

Već pri prvoj poseti doktoru, apoteci, veterinaru, spa centru, ili salonu za negu i lepotu, kao i prilikom svake naradne posete, pokažite svoju PZP karticu, i potrošite čak i do 50% manje novca. Zar ovo nije sjajno?

Široko razvijena mreža partnera na teritoriji Republike Srbije, a uskoro i u regionu, doneće vam mogućnost uštede i kada niste kod svoje kuće. Možete je koristiti na putovanju, čak i u drugoj državi, jer jedna kartica čuva vaš budžet uvek.

Spremate se za godišnji odmor? Ne brinite, jer vašu PZP karticu uskoro možete da koristite i u regionu. Makedonija i Grčka su na korak od ulaska u PZP projekat, dok se i Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora i Slovenija pridružuju projektu uskoro.

Trenutnu mrežu partnera (za Srbiju), kao i sve ustanove koje su već u PZP sistemu (a ima ih preko 430), možete pogledati OVDE.

Godišnja članarina traje 365 dana, i za jedinstvenu PZP karticu iznosi svega 2.399,00 dinara, a uštede koje ostvarujete za vas, vašu porodicu i vaše kućne ljubimce su daleko veće!

Pravo je vreme da uštedite novac, a da na human, moderan i odgovoran način sačuvate zdravlje. Mreža se svakodnevno širi, broj ustanova koje vam nude popuste je sve veći, i zato ne čekajte!

Prijavite se na mail ancimmi@gmail.com ili u inbox FB stranice Život bez glutena by Anči, i zatražite PZP karticu za sebe i svoju porodicu.

Jer zdravlje nema cenu, a imate pravo na niže cene zdravstvenih usluga.